___________________________________________________________________

Hesselhøj Skyfall

___________________________________________________________________

Navn: Hesselhøj Skyfall
Født: 28. maj 2016
Avler: Dorthe og Hans Jørgen Hoeck, Nr. Åby
Ejer: Dorthe og Hans Jørgen Hoeck, Nr. Åby

F: Sir Donnerhall I
M: Hesselhøj Donkeygirl (Duffy) BRDH
MF: Uno Don Diego DVH 908

167 cm i stang

Forædlingsprocent 28,5%

Hesselhøj Skyfall er netop kåret til Hingstekåringen i Herning og efter en fin 10 dages test er han nu klar til hopperne.
Pris for bedækning (1. rate) : 2950,- + moms (Forfalder første gang der bestilles sæd)ttest (indberetning) : 450,- + moms
2. rate (70 dages drægtighed): 2950,- + moms___________________________________________________________________

  • Ridelighed i topklasse
  • Velafprøvet og veldokumenteret dressurstamme
  • Grand Prix heste og UVM-medaljetagere på både mors og far side
  • Halvbror til guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy
  • Hesselhøj Skyfall er testet negativ for WFFS og er altså ikke bærer af genet.

Hesselhøj Skyfall er ud af en de mest præstationsstærke hoppestammer. Mor til Hesselhøj Skyfall er Hesselhøj Donkey Girl, som er kåret med bronzemedalje ved Dansk Varmblods Eliteskue i 2016. Hun har et unghesteindex på hele 134 og herunder et skridt-index på 150. Hesselhøj Skyfall er hendes første afkom, så hun har i den grad allerede bevist, at hun bærer stammens stærke dressurgener videre til næste generation, ved at hendes første afkom er blevet tildelt bedækningstilladelse som 3 års ved Hingstekåringen i Herning.
Hesselhøj Donkey Girl er i dag norsk ejet, efter hun blev solgt på Dansk Varmblods forårsauktion for topprisen i 2017. Hun blev med sin nye ejer nr. 3 i det norske dressurchampionat for 5 års heste i 2018.

Mormor til Hesselhøj Skyfall er den legendariske elitehoppe Søbakkehus Kamilja. Hun er tildelt status som elitehoppe allerede som 9 års og er 5. elitehoppe i lige linje i denne fremragende hoppestamme. Søbakkehus Kamilja kan mere end at se godt ud. Hun er selv uddannet til S dressur og har status af A-hest i dressur. Af hendes rideresultater kan nævnes:
  • Egnethedstest: nr. 3 med 875 point og kvalificeret til Unghestecampionat i Herning 2010.
  • Unghestechampionat: Nr. 9 med 814 point.
  • Over 71 % I Intermediare dressur
  • Over 70 % I Prix St. Georg med Anders Hoeck på blot 14 år.

Mormor Søbakkehus Kamilja er mor til Hesselhøj Donkey Boy, der var præmiehingst og fløjhingst i Herning og som har opnået den meget sjældne udmærkelse at blive kåret med guldmedalje. Kun 7 hingste nogensinde har opnået dette. Hesselhøj Donkey Boy viser, ligesom resten af sin stamme, fremragende ridelighed og talent for dressur. Han er vinder af dressurchampionat som både 4, 5 og 6 års. Hesselhøj Donkey Boy vandt en bronzemedalje ved UVM i Ermelo 2017 og var finalist i 2018.

Søbakkehus Kamilja er desuden mor til B-hesten i dressur Simply Red samt til Hesselhøj Shaka Loveless, der var udtaget til hingstekåringen i Herning i 2017.
Mors mormor Khiwa L er elitehoppe og også hun er mor til en række betydningsfulde afkom, der har vist sit værd i avl og sport. Hun er blandt mor til vinderen af Unghestechampionatet i 2014 Hot Shot W med Severo Jurado Lopez i sadlen. Khiwa L er også mor til sølvmedaljehoppen Ballarina W, der var finaledeltager i dressurchampionatet som 4 års samt til Bossanowa W der i 2005 blev Champion De France Dressage. I 2006 blev han nr. 3 i French Young Dressage Horses.

Derudover finder vi i samme stamme finder vi mange grand prix dressurheste, blandt andet Shen Chan samt naturligvis Fitou L, der blev vinder af DM i dressur i 2014 samt vandt bronze i 2013. Fitou L var desuden deltager ved UVM som både 5 og 6 års. Lucky Star, der deltog ved OL i 2008 for Storbritannien, er ligeledes ud af denne stamme. Stammen har tidligere været udnævnt til en af de mest betydningsfulde dressurstammer i verden.

Far til Hesselhøj Skyfall er Sir Donnerhall I, som også bærer legendarisk dressurblod med den succesrige kombination af Sandro Hit og Donnerhall. Sir Donnerhall I var selv materialeprøvevinder. I 2006 vandt han Bundeschampionatet i Tyskland og som 5-års blev han nr. 2 ved UVM for unge dressurheste, og blev senere uddannet til Grand Prix. Sir Donnerhall er far til 6 vindere af Bundeschampionatet, ca. 100 kårede sønner, talrige præmiehingste, internationale succesfulde Grand Prix heste samt til elitehopper og medaljevindere ved verdensmesterskaberne for unge dressurheste, heriblandt den dobbelte UVM-verdensmester Sa Couer, som nu er uddannet til Grand Prix.
Sir Donnerhall I Sandro Hit DVH 872 Sandro Song Sandro
Antenne II
Loretta Ramino
Lassie
CONTENANCE D Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Contenance II Feldherr
Contenance
Hesselhøj Donkeygirl (Duffy) BRDH Uno Don Diego DVH 908 Dressage Royal Donnerhall
Rosalie
Uno Frederica Falkland
Tausendschoen
Søbakkehus Kamilja ERDH Milan DVH 682 Michellino DVE 542
Chianti Skovvang
Khiwa L ERDH Kawango
Amadi Nørgaard EBRDH