________________________________________________________________________________________________

Hesselhoej Captain Morgan

___________________________________________________________________

Captain Morgan
Captain Morgan

Navn: Hesselhoej Captain Morgan
Født: 2017
Avler: Anders S. Hoeck
Ejer: Hesselhoej.dk v. Anders S. Hoeck

F: Casallco
M: Bøgelys Latina
MF: Crelido DVE 752

169 cm i stangmål

Forædlingsprocent 44,7%

Færdigkåret med opdrættermedalje i sølv!!!

Pris for bedækning (1. rate) : 1000,- + moms (Forfalder første gang der bestilles sæd)
Attest (indberetning) : 450,- + moms
2. rate (ved 70 dages drægtighed): 6500,- + moms

Video fra åbent hus 2021:
Video fra 2020:

Beskrivelse

  • Præstationsblod i særklasse
  • Hesselhoej Captain Morgan er testet negativ for WFFS og er altså ikke bærer af genet.
  • Ridelighed, kapacitet, teknik, eksteriør, høj forædlingsprocent og en præstationsstærk afstamning samlet i en hingst.

Hesselhoej Captain Morgan var i 2020 den 3 års hingst der fik tildelt den højeste samlet pointsum under hingstekåringen i Herning og blev selvfølgelig udnævnt som præmiehingst. Han har bestået sin materialeprøve overlegent med blandt andet 9,5 i kapacitet og 9 i teknik og færdigkåret med opdrættermedalje i sølv. Hesselhoej Captain Morgan er ud af en særdeles præstations stærk afstamning med mange heste der har gået 1,60 cm springning internationalt. Samtidig er Captain Morgan med sin forædlingprocent på 44,7% noget af det tætteste man kan komme på en forædler hingst.

Moren til Hesselhoej Captain Morgan er Bøgelys Latina, hun deltog selv ved championatsfinalerne som 4 års og efterfølgende unghestechampionatet i Herning som 5 års. Bøgelys Latina vandt sølv ved DM for Children i 2017, inden hun blev solgt ud af landet til en hårdt satsende kinesisk rytter med base i Europa. Faren til Hesselhoej Captian Morgan er Casallco, Casallco er efter legendariske Casall og Casallco selv var præmiehingst og vandt efterfølgende sin 75 dages test i Tyskland med tre gange 10! han har placeringer og sejre op til 1,45cm. Casallco har allerede slået igennem som top avlshingst med mange kårede hingste og højt præmierede hopper, Han er blandt andet far til fløjhingsten i oldenborg forbundet og materialprøvevindren i Tyskland Cavoiro. Morfar Crelido gik selv flere Nations cups under Norske Stein Andresen og har mange resultater til og med 1,60cm. Mormorsfar Lavall II er en af 3 meget anerkendte helbrødre nemlig Lavall I og Lavall III. Alle 3 hingste blev avlsgodkendt og Lavall I gik mange 1,60cm klasser. Ud af samme hoppestamme finder man mange S- heste i springning blandt andet Can Ya Makan der har mange internationale sejre og placeringer i 1,60cm klasser under irske Shane Breen.


Hesselhoej Captain Morgan fik tildelt den højeste pointsum 2020 for 3 års holdet for springhingste og blev præmiehingst.
Hesselhoej Captain Morgan fik tildelt den højeste pointsum 2020 for 3 års holdet for springhingste og blev præmiehingst.
Casallco

DE421000564311
Casall

DE321210208399
Caretino Caletto II
Isidor
Kira XVII Lavall I
Malita
Zelada IV Contender Calypso II
Gofine
Marli Carthago
Ziona
Bøgelys Latina

RDH
Crelido

DVE 752
Calido I Cantus
Baroness VII
Boria Raimondo
Voria
Bøgelys Limitt Lavall I Landgraf I
Madam
Fenna III Contender
Aroma

Tilmeld vores avlerklubTILMELD DIG HER