___________________________________________________________________

Highfive Fuglsang

___________________________________________________________________

Highfive Fuglsang
Highfive Fuglsang

Navn: Highfive Fuglsang
Født: 2015
Avler: Anne Dorte Riis Meyland
Ejer: Ronja Dahlseng, Norge

F: Grand Galaxy Win DVH 1183
M: Holiday ESRDH
MF: De Niro

171 cm i stang.

Forædlingsprocent 42,6%

Testet negativ for WFFS og er altså ikke bærer af genet.

Efter at Highfive aflagde en flot materialprøve, og blev færdig kåret i 2019, slog han ved championats finalen i 2020 for alvor fast at han er en hest helt i særklasse ved at blive Nr. 2 i 4.års championatet med 900,00 point. I 2021 Kvalificerede han sig til championatsfinalerne med 9,81 som også var den højeste score på landsplan, han fik blandt andet med 10 for trav, 10 for skridt og 10 for kapacitet. efterfølgende blev han udtaget til at repræsentere Danmark ved UVM, men både championatsfinalen og UVM blev som bekendt aflyst grundet Corona.

Highfive Fuglsang er noget af det tætteste man kommer på en halvblodshingst, med sin forædlingsprocent på 42,6%

Highfive havde en ifolingsprocent på næsten 90% i 2020, så han har en fantastisk sæd kvalitet.

Pris for bedækning (1. rate) : 3.000,- + moms (Forfalder første gang der bestilles sæd)
Attest (indberetning) : 450,- + moms
2. rate (Ved 70 dages drægtighed): 5.500,- + momsVideo fra åbent hus 2021:

HIGHFIVE FUGLSANG DVH1292 – præstation i alle led

Highfive´s mor Holiday er kåret med sølvmedalje og aflagde en fremragende sadelkåring med 821 point. Hun har hele vejen igennem været med fremme. Som føl var hun eliteføl og igen som 2 års var hun med ved eliteskuet. Hun har bevist, at hun fører sine fremragende gener videre. Ud af hendes i alt 4 afkom har alle været finaleføl eller reserveføl til Eliteskue, hvoraf et er solgt til Blue Hors. Hendes eneste hoppe-afkom er kåret i RDH. Nu er hun også mor til en kåret hingst.

Highfive´s mormor er elite- og hovedstambogshoppen Lady Harmonie, der er født i Tyskland. Hun er mor til to kårede hingste Kermos White Talismann og Chrevis Rafiki. Kermos White Talisman er far til blandt andet N.O.H.'s Wizard, der allerede som ung dressurhest var meget succesfuld. Han blev med berider Astrid Gemal i sadlen nr. 4 ved UVM i Verden. Lady Harmonie er også mor til B-hesten i dressur Helfiger, der rides af den tidligere ungdomslandsholdrytter Henriette Dam Vestergaard og som lige nu er aktuel i MA-klasserne og godt på vej til lilletur. Mor til Lady Harmonie er mor til en stribe gode afkom, der har vist sit værd i sporten. Her kan nævnes hoppen Zeremonie med sejre i S springning.

På hingstesiden forener Highfive Fuglsang det bedste tyske og hollandske dressurblod med Apache, Jazz, De Niro, verdens mest indflydelsesrige dressurhingst Donnerhall samt fuldblodhingsten Hill Hawk, der er far til 15 S-dressurheste.
Far til Highfive Fuglsang er fløjhingsten Grand Galaxy Win, der selv var UVM finalist for 5-årige dressurheste i 2016. Han har i 2018 fremstillet sin første årgang af hingste til kåring, hvilket resulterede i tre godkendte sønner, heraf en præmiehingst. Grand Galaxys mor er elitehoppe Winner T efter Grand Prix-hingsten og avlsmatadoren Jazz og dermed helsøster til Prix St. Georges-hesten Volvo.
Der er igennem både hoppe- og hingstlinjerne massive sports- og avlsmæssige præstationer i samtlige led i afstamningen hos Highfive Fuglsang.
Highfive Fuglsang er færdigkåret i 2019. Under den 10-dages observationstest lige efter hingstekåringen fik han blandt andet følgende ord med på vejen: Hingsten har en en god ridelighed og gålyst. Arbejder taktfast, smidig og energisk i skridt. Traven er taktfast og smidig med god aktion og galoppen er velbalanceret og rummelig med haseaktion og bæring

Grand Galaxy Win

DVH 1183
Apache
DVH 1169
UB 40 Olivi
Kilucienne
Tolanda Krack C
Olanda
Winner T Jazz Cocktail
Chamante
Magnaat Zeoliet
Fanaat
Holiday

ESRDH
De Niro Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Alicante Akzent II
Wiesenelfe
Lady Harmonie
ERDH
Hill Hawk XX Sea Hawk XX
Sally Of The Hills XX
Elida Endflug
Domfee

Tilmeld vores avlerklubTILMELD DIG HER