Hans Jørgen Hoeck

Hans Jørgen Hoeck
Hans Jørgen Hoeck

Hans Jørgen Hoeck, hestemand til fingrespidserne.

Startede virksomheden Hesselhoej i 1997, og har drevet den med stor succes frem til år 2021.

I dag er virksomheden overtaget af sønnen, Anders, hvor Hans Jørgen stadig har det overordnet ansvar for virksomheden, og hjælper til med den daglige drift. Resultaterne taler for sig selv. Gennem tiden har Hans Jørgen fremstillet flere hundrede hingste i både spring og dressur med fløjpladser og guldmedaljer til følge.

Det samme gør sig gældende for klargøring af de unge hopper til hoppekåringer, hvor der er opnået fantastiske resultater, som aldrig er set før. Mere end 20 guldmedaljehopper, hvoraf de fleste har opnået titlen ”årets hoppe”. Ligeledes har Hans Jørgen, som en af de få uddannede, redet heste i både spring og dressur op til Grand Prix.

Det er lykkedes for Hans Jørgen at avle nogle af verdens bedste heste på Hesselhoej. Her iblandt kan nævnes:

  • Bronzemedalje hingst, Hesselhøj Gnags, som kvalificerede sig til 4 års championatet med højeste pointsum i 2019 og blev nr. 6 i finalen
  • Bronzemedalje hingst Hesselhøj Downtown, som vandt 4 års championat 2020.

Som et helt specielt avlsresultat har Hans Jørgen også avlet en af verdens bedste hingste, Hesselhøj Donkey Boy, der vandt 4, 5, 6, og 7 års Championats finalerne. Hesselhøj Donkey Boy blev derudover også udnævnt elitehingst, da han var blot 8 år.

Med Hans Jørgens erfaring med både spring- og dressurheste og avl på højeste plan, fristes man til at sige, at hvad han ikke ved om heste, er ikke værd at vide. Dog er han alligevel altid sulten efter at lære mere.

Hans Jørgen Hoeck og hjemmeavlet Cididada i Grand Prix.
Hans Jørgen Hoeck og hjemmeavlet Cididada i Grand Prix.
Hans Jørgen Hoeck i finaleklassen til championat.
Hans Jørgen Hoeck i finaleklassen til championat.

Tilmeld vores avlerklubTILMELD DIG HER