< tilbage 01-01-2022 - 09:24

Året der gik

Tak til vores samarbejdspartnere, sponsore, kunder og ikke mindst vores ansatte!

Først og fremmest vil vi gerne sige stort tak til vores samarbejdspartnere, sponsore, kunder og ikke mindst vores ansatte!
I er alle en nødvendighed for at skabe en stabil forretning.
Vores medarbejder Anne Sofie fejerede i 2021 5 års jubilæum! Anne Sofie er med til, at give den stabilitet det kræves, at drive et hestecenter, som Hesselhoej, og bærer derved en stor del af æren for vores succes.

Vores avl har vist sig særdeles godt frem i år 2021.
Et godt eksempel på et stutteri, som har været med til at skabe vores avlssucces er, Stutteri Søbakkehus, som vi har været heldige, at arbejde sammen med igennem mange år.
Det at avle Hesselhoej Down Town som blev verdensmester, og samtidig, at avle en verdensklasse hingst Hesselhoej Donkey Boss, som fik tildelt titlen præmiehingst, og nu står klar til endelig kåring er noget helt specielt!
Dertil kvalificerede Hesselhoej Double Up sig med andet højeste resultat på landsplan med hele 920 point til unghestechampionatet i Herning.
Disse avlsresultater bekræftigerer os i, at det er lykkes med vores avl af kvalitetsdressurheste til eliten.

Anders forsatte succesen i 2021 med hoppekåringer, championater og debuteret internationalt for senior med Blue Hors Zwobber, hvor det blev til en flot 2. plads.
Vi har brugt en stor del af 2021 på en større flytteproces. Forretningen kører nu på fuld kraft i moderne hestefaciliteter, som skaber de perfekte ramme for hest og ansatte.
Vi føler, at vi står stærkere end nogensinde før, både med køb og salg af heste, og kvaliteten af hingste, som vi glæder os til at præsentere for jer til den kommende avlssæson.

Vi håber 2022 gør det muligt, at holde åbent hus med fremvisning af hingste, avlsarrangementer for vores avlerklub mm.

Hesselhoej ønsker jer alle et rigtig godt nytår!

< Tilbage